Talált egy régi számlát az apja zsebében – mikor meglátta, hogy mit vett, ledöbbent!

loading...

A férfi véletlenül rábukkant egy 28 évvel ezelőtti számlára édesapja farzsebében. Amikor átolvasta, és rájött, hogy édesapja mit vett 28 évvel ezelőtt, egyszerűen ledöbbent!

capture-20160804-171557

Ahhoz képest, hogy 28 évvel ezelőtti dátum szerepelt rajta, igencsak jó állapotban talált rá a számlára a gyanútlan férfi. Amikor pedig elkezdte olvasgatni, rájött egy nagyon fontos dologra!

A dátumból, illetve a vásárlás helyszínéből ugyanis kiderült számára, hogy egy nagyon, de nagyon fontos ajándékot vásárolt az édesapja. Méghozzá neki!

A férfi emlékezett rá, hogy kétéves korában kapta meg a szüleitől karácsonyra azt a plüssfigurát, amely aztán egész gyermekkorában a legkedvesebb játéka volt!

A számlán pedig épp december 24-i dátum áll, 1988-ból! Az ár (4500 jüan) pedig nagyjából meg is felelt annak az összegnek, amennyibe akkoriban egy ilyen játék került. A vásárlás helyszíne egy játékbolt volt.

A férfi – elmondása szerint – megkönnyezte a papírfecni megtalálását, mivel – ahogy írja – úgy érzi, hogy visszakapott egy darabot az elvesztett gyerekkorából és most is érzi, mennyire szerették őt a szülei.

A képet és a hozzá tartozó történetet közzétette az interneten, ahol pillanatok alatt igazi szenzációvá vált.

Forrás:http://tudnodkell.info/

Forrás:http://hihetetlen.net/

(Visited 1 691 times, 1 visits today)
loading...
loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?