Soha nem gondoltam volna, hogy így is lehet spagettit főzni!

loading...

A híres mesterszakács egy zseniális videóban megmutatja nekünk, hogyan főzzük megfelelően a spagettit. Érdemes eltanulni tőle, hiszen roppant egyszerű, és hasznos tippeket ad!

A spagettifőzés egyszerű dolog, ahogy mondják sokan, hiszen egy hároméves is bele tudja tenni a forrásban lévő vízbe. Persze, nem egy bonyolult dolog, de megvan ennek is a tökéletesített technikája. Ha csak úgy belerakjuk egy nagy fazék vízbe, utána csodálkozni fogunk, hogy miért ragadt össze a tészta.

capture-20160810-195211

Igen, ez a legegyszerűbb, csak, hogy nem a legjobb a megoldás. Ha ezzel a módszerrel főzzük, utána mindig oda- és összeragad a tészta. Ehelyett így kell főzni: fogjunk egy mélyebb serpenyőt, fektessük bele a spagettit, és töltsük fel annyi hideg vízzel, hogy ellepje. Ennyi az egész. Sokkal hamarabb megfő, és nem is fog odaragadni a kész tészta.

Érdemes kipróbálni, ez egy nagyon jó módszer. A profi szakácsok is így csinálják. Az alábbi videóban Harold McGee mesterszakácsot láthatjuk, megmutatja, hogyan főzzük megfelelően a spagettit.

Forrás:http://tudnodkell.info/

(Visited 200 times, 1 visits today)
loading...
loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?