loading...

Ez a 4 férfi kipróbálta, milyen érzés a szülés…azóta egy rossz szavuk nincs a nőkre!

loading...
Hirdetés

Kedves Nők, minden tiszteletünk a tiétek. Ezután a videó után nyilvánvalóvá vált, hogy ti vagytok a legerősebbek a Földön.

A szülés és vajúdás nem egy kellemes dolog, ezt mindig is tudtuk. De arról fogalmunk sem volt – és a videóban szereplő négy férfinak sem – hogy egy elviselhetetlenül fájdalmas, rettenetes élmény a vajúdás. Ez nem egy szubjektív vélemény, hanem tény: az átlagos fájdalomküszöb az emberi szervezetben 45 Del, és a nők 57 Delnek vannak kitéve szülés közben. És persze a vajúdás rendszerint nem néhány percig tart, szóval ezek a srácok csak a töredékét élték át annak, amit minden anya átélt már életében.

Ez a négy srác úgy döntött, hogy kipóbálja, milyen érzés a vajúdás. Egy elektromos impulzusokat kibocsátó készülékkel szimulálják a szülési fájdalmakat, eleinte egy gyenge fokozaton, amit aztán szép lassan felcsavar a feladatát valószínűleg rendkívül élvező asszisztens. Az igazi buli 4 percnél kezdődik…

Kedves Nők, minden tiszteletünk a tiétek. Megbocsátunk nektek minden hangulatingadozást és veszekedést, már mindent értünk. És köszönjük, hogy képesek vagytok erre. Mi férfiak túl gyengék lennénk ehhez.

 

(Visited 107 times, 1 visits today)
loading...
loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?