Britney Spears, Selena Gomez, Gwen Stefani énekli a HANDS-t, amelyet az orlandói merénylet áldozatainak emlékére készítettek!

loading...

Britney Spears és Gwen Stefani hangja lesz az elsők között, akiket felismersz majd a HANDS hallgatása közben. A dalt ugyanis több világhírű énekes adja elő, szóval ne lepődj meg, ha olyan előadókat ismersz fel benne, akiket esetleg sosem képzeltél volna el egy mikrofonba énekelni!

capture-20160814-102604

A Hands karitatív célból született, az orlandói merénylet áldozatainak és azok családjainak a megsegítésére. A felvétel Justin Tranter, Julie Michaels és BloodPop szerzeménye, a producerek stábjához pedig Mark Ronson is csatlakozott.

Az akcióba számos híres énekes is bekapcsolódott. Britney és Gwen mellett felcsendül majd Mary J. Blige, Jason Derulo, Tyler Glenn, Selena Gomez, Halsey, Ty Herndon, az Imagine Dragons, Juanes, Adam Lambert, Mary Lambert, Jennifer Lopez, a Trans Chorus of Los Angeles, Kacey Musgraves, MNEK, Alex Newell, Pink, Prince Royce, Nate Ruess, RuPaul, Troye Sivan, Jussie Smollett és Meghan Trainor hangja is.

A Billboard Magazin szerint, Tranter és Michaels épp dalokat írtak Gomezzel közösen a turnébuszon, amikor az orlandói mészárlásról befutott a hír. Tranter azonnal jelentkezett önkéntesnek a The Center Orlandónál.

„Felhívtam őket, és megkérdeztem, ha odarepülök, tudnék bármiben is segíteni? Azt felelték, annyi segítő kézre van szükség, amennyi csak lehetséges.” – magyarázta Tranter, aki a Hands komponálásával kapcsolatban is mesélt néhány dolgot.

„Nem akartunk semmilyen trendi elektro-elemeket belevinni. Azt szerettük volna, hogy klasszikus legyen, időtlen és emberi. Vágyunk az, hogy ezt az optimizmust képviselő dalt jónéhány évig játsszák majd!” – nyilatkozta Justin Tranter.

A Hands a korábban megjelent Broadway For Orlando-produkciót követi, hasonló vízióval. A dal bevételei a Equality Florida Pulse Victims Fund, a GLBT Community Center Of Central Florida és GLAAD alapítványhoz jut majd, a merénylet áldozatainak a megsegítésére.

Forrás:http://doily.hu/

(Visited 51 times, 1 visits today)
loading...
loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?