loading...

A két fiú vacsoránál elkezd telefonozni – nem fogod elhinni az apuka reakcióját!

loading...
Hirdetés

A mai fiatalságot bizony néha móresre kell tanítani, és felnyitni a szemüket. Tudniuk kell, hogy a zombiszerű viselkedésük valójában milyen abszurd…

Sajnálatos módon manapság már annyira természetes a fiatalok (sőt, néha a felnőttek) elidegenedett viselkedése, hogy észre sem veszik, amikor már túlzásba esnek.

Akárhova nézünk, mindenhol kütyüket nyomkodó embereket látunk. Figyeld csak meg, ha felszállsz a metróra, hogy hány ember van, aki a telefonját bámulja, mint egy zombi, és hány ember olvas könyvet. Az arány megdöbbentő…

Természetesen kivételt képeznek azok, akik e-olvasót használnak, hiszen az még a kütyük hasznos, jótékony hatású felhasználása. De a legtöbben csupán csak kommunikációra, vagy agypusztító tartalom megtekintésére használják őket.

Vajon hová fajul majd ez a dolog? A következő videó is erre hívja fel a figyelmet. Egy vacsoraasztalnál étkező családban a két fiúgyermek előkapja a telefonját, és elkezdik nyomkodni. Amikor az apuka megkéri egyikőjüket, hogy adja oda neki a sót, a fiú természetesen fel sem emeli a fejét a kijelzőből, így a borsot adja oda. Ezért az apuka elhatározza, hogy megleckézteti a fiúkat, és ráébreszti őket, milyen abszurd és kiábrándító a viselkedésük.

 

Forrás:http://tudnodkell.info/

(Visited 216 times, 1 visits today)
loading...
loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?