loading...

A 14 legjobb tanár a világon

loading...
Hirdetés

A tanárok igenis lehetnek jófejek, különcek és lazák! Itt van rá 14 képes bizonyíték.

Egy jófej, laza tanár ritka, mint a fehér holló. A legtöbben annyira belefásultak már a tanításba és a fiatalokkal való hadakozásba, hogy elfelejtik, hogy tanítani mókásan, viccesen is lehet. De a legfontosabb, hogy a pedagógus élvezze, amit csinál, és a tudást úgy adja át a tanulóknak, hogy elhiggyék: ez tényleg egy érdekes téma, és a tanulás nem mindig egyenlő unalmas magolással és szenvedéssel.

Összegyűjtöttünk 14 tanárt, akiknek biztosan nincs gondjuk azzal, hogy megszerettessék a tanított tárgyukat a nebulókkal. Látszik rajtuk, hogy ők nem égtek ki az évek, évtizedek alatt, és alázattal állnak hivatásukhoz, még ha számtalan nehézséggel is jár az nap mint nap.

Az egyik diáklánynak nem volt pénze bébiszitterre, ezért behozta az órára a gyerekét. Amikor a baba sírva fakadt, a tanár felkapta a kisbabát és megnyugtatta, miközben órát tartott.

legjobbtanar13Egy jó fej tanár így figyelmeztet. A póló szövege: “MINDEN, ami az órán elhangzik, benne lesz a dolgozatban!”

legjobbtanar10Az igazi profikat nem érdeklik az illemszabályok.

legjobbtanar12Egy jó arc fizika tanár így magyarázza el a folyadékok jellemzőjét: “A macskák folyadékok. Felveszik a tárolóedény formáját, miközben megőrzik állandó térfogatukat. Ennyi. A macskák folyékonyak.”

legjobbtanar11Na, ezt megpróbáljuk lefordítani, hogy értelmes legyen. “Az idő megyeget. És te átmész?”

legjobbtanar9Egy igazi töritanár beleéli magát az anyagba.

legjobbtanar8

(Visited 168 times, 1 visits today)
loading...
loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?