20 szívbemarkoló fotó állatokról és gazdáikról, akik együtt nőttek fel!

loading...

Elragadó fotók, ahogyan kisgyerekek és legjobb barátaik együtt cseperednek fel. Ilyen az igazi barátság! 🙂

Egy kisgyerek tökéletes társa egy kölyökkutya vagy -macska. Korán megszokják egymást, hatalmasakat tudnak játszani, és olyan kötelék alakul ki kettejük között, ami a legtöbb emberi barátságnál százszor erősebb. Persze okosan kell megválasztani a gyerek mellé társnak szánt kutya fajtáját, mert vannak olyan fajok, amelyek mellé nem való gyerek. A higiénia is fontos dolog, arra is fokozottan figyelni kell, hogy ne adjanak át egymásnak fertőzéseket a kicsik.

Ha minden szempont stimmel, egy szívet melengető, igaz barátság alakul ki kettejük között. Következzen 20 fotó olyan gyermekekről, akik együtt nőttek fel kedvencükkel, és remélhetőleg még nagyon sokáig lesznek egymás mellett! Vannak köztük képpárok, ahol a gazdi már nem kisgyerek volt, de ez a lényegen nem változtat: egy házi kedvenc az élet bármely szakában az ember hű társává válik! Sőt, olyan felvételek is vannak, amin ember nem is szerepel, de mindegyik fotón ugyanaz a lényeg: Van, ami nem változik.

Tiszta és ártatlan szeretet sugárzik a képekből. 🙂

kiskedvenc18 kiskedvenc14 kiskedvenc20 kiskedvenc13 kiskedvenc12 kiskedvenc16 kiskedvenc11 kiskedvenc17 kiskedvenc19 kiskedvenc6

(Visited 699 times, 1 visits today)
loading...
loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?