loading...

12 ember, akiknek soha többé nem szabadna tömegközlekedéssel utaznia

loading...
Hirdetés

Emberek, akiknek örökre meg kéne tiltani a tömegközlekedés használatát. Hát nem tűnik fel nekik, hogy ezt így nem kéne?!

A tömegközlekedés ellen és mellett rengeteg pozitívumot és negatívumot fel lehet hozni. Olcsó, környezetbarát és sokszor gyorsabb, mintha autóval utaznánk. Viszont rengetegszer a buszok,villamosok tömöttek, rengeteg az ember, és az ember nem válogathatja meg, hogy kivel utazik. Igen kellemetlen tud lenni, amikor olyan ember ül le melléd a metrón, akit amúgy nagy ívben elkerülnél.

Sokan kifogásolják a hazai BKK minőségét, és tényleg sok területen fejlődhetnének. Viszont az, hogy milyen emberek utaznak az eszközön, nem a cég dönti el, erről az utasok tehetnek. Mi is láttunk már itthon egy-két meredek dolgot (embert), amikor tömegközlekedéssel utaztunk. De úgy tűnik, Amerikában és a világ más pontjain sem semmi a helyzet. El tudjuk képzelni, hogy a zsúfolt New York-i metrókon mennyivel durvább arcok lehetnek, mint Pesten a kettes villamoson.

Következzen egy kis válogatás ezekről a bizonyos negatívumokról. Némelyiknél tényleg nem értjük, hogy ezt így mégis hogy gondolták?! 😀

Szívesen leülnél mellé, igaz?

toemgkozl12Amikor nem akarsz sok benzint fogyasztani.

toemgkozl11Slender Man a metrón.

toemgkozl10Oké, hogy legyünk lazák, de az ilyen ember mégis mit képzel, de komolyan?

toemgkozl1Akkor már kapjon magára egy átkozott törölközőt!

toemgkozl9Fárasztó nap után, megpihenve.

toemgkozl8

(Visited 222 times, 1 visits today)
loading...
loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?