loading...

10+1 dolog, ami egyértelműen jelzi, hogy jobban állsz az életben, mint gondolod!

loading...
Hirdetés

Nehéz helyzetben mindenki hajlamos sötétebben látni a világot! De ne felejtsd, hogy nem minden olyan szörnyű, mint amilyennek látszik! Csak figyelj a jelekre! Lehet, hogy sokkal jobban teljesítesz, mint gondoltad!

capture-20160601-204730

#1. Minden számládat befizetted, és még egy kis extra is maradt a zsebedben. Ne bánkódj rajta, ha pénzed nagyja csekkekre ment el, hiszen sokkal fontosabb, hogy képes voltál tartozás nélkül zárni a hónapot!

#2. Megkérdőjelezed önmagad! Sebaj, sajnos sokkal kevesebben teszik ezt, mint kellene. Ez nem gyengeség, hanem a természetes intelligencia jele, hiszen tisztában vagy vele, hogy te sem vagy tökéletes. Az önvizsgálat alkalmat nyújt arra is, hogy felismerd és megismerd hibáidat. Ez a változás felé vezető út egyik legnehezebb lépése!

#3. Van munkád. Bármilyen szomorú is ezt kimondani, ez nem mindenkinek adatik meg. Sokan két kezüket összetennék, ha dolgozhatnának, így ne bánkódj, ha nem azon a helyen dolgozol, ahol igazán szeretnél. Amíg van munkád, lehetőséged is van a továbblépésre, tervezésre. Nem azt mondjuk, hogy örülj egy árufeltöltő, vagy egy takarító állásnak, inkább tekints rá biztos alapként, ami idővel fejlődésed táptalajává válik!

#4. Lehetőséged van időt szakítani valamire, amit szeretsz. Nem kell nagy dolgokra gondolni, már az is öröm, ha jut időd egy hideg sörre, egy tál nassolni valóra és a kedvenc sorozatodra.

#5. Nem kell azon aggódnod, hogy mit eszel holnap. Amíg a hűtőd nem pang az ürességtől, addig még nincs minden veszve.

#6. Olyasmit ehetsz, amit szeretsz. Fontos dolog az ilyesmi, amit sokan nem értékelünk eléggé!

#7. Ha nem is sok, de akad egy-két igaz barátod. Az ember társas lény, szüksége van szeretetre, megértésre, elfogadásra és olyan beszélgető partnerre, aki megérti gondoltait és nem fél hozzátenni sajátjait sem. Örüljünk annak, ha vannak olyan barátaink, akikre mindenben számíthatunk, mert ők állnak majd mellettünk örömben és bajban egyaránt!

#8. Megengedheted magadnak, hogy reggel, ha úgy akarod, egy csésze finom kávéval kezd a napod! Apróságnak tűnik, de a kávé luxuscikknek számít, akár otthon készítjük el egy jó kávégéppel, akár a kedvenc kávézónkban fogyasztjuk.

#9. Már nem az vagy, aki egy éve voltál, sikerült előrelépned az életedben. Legyen szó akármilyen csekélynek tűnő lépésről, vagy akár belső változásról (türelmesebb, megértőbb, dolgosabb, szorgalmasabb, stb. lettél…) már elmondhatod magadról, hogy nem vesztegetted el az időd.

#10. Már érzed, hogy mik azok a dolgok, amik rendben mennek az életedben. Már nem esel kétségbe, ha az életedre gondolsz, sőt! Vannak részei, amikért lelkesedsz. Eredmények, amiket elértél, dolgok, amiket letettél az asztalra.

#+Keresztül mentél már néhány igen kellemetlen dolgon, és még mindig itt vagy! Két lábon állsz a földön, mert már tudod, hogy nem dönthet le bármi. Nem az számít, hogy milyen messze van még a cél, hanem az, hogy milyen messzire jutottál eddig. Ne sajnáld az időt arra, hogy néha visszatekints, hiszen a múlt győztes csatáinak emléke erőt ad!

Az a legfontosabb, hogy sose ess kétségbe!

Egyetértesz?! Ne felejtsd el megosztani!

 

 

Forrás:http://vilaghalo.info/

Forrás:http://pulptastic.com//

(Visited 190 times, 1 visits today)
loading...
loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Tetszik az oldal?